Balanced Life - Firstbeat

Firstbeatin tuotteet antavat sinulle konkreettista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan tehokkuudesta. Osaamisemme perustuu johtavaan sykeanalyysi –teknologiaan.

Mittaukseen perustuvat työkalut auttavat lisäämään hyvinvointia päivittäisessä elämässä ja suorituskykyä urheilussa.

Ajankohtaista
14.07.2015

Firstbeat on mukana Suomen suurimmassa ja suosituimmassa ryhmäliikuntapahtumassa, NRJ Workout Helsingissä, 28.-29.8. Tapahtumakeskus Telakalla. NRJ Workoutissa pääset tutustumaan liikunta-alan uusimpiin trendeihin sekä kokeilemalla niitä käytännössä että luentojen muodossa. 

Firstbeatin Jori Palenius esittelee tapahtumassa Firstbeatin kehittämän sykevälianalyysimenetelmän hyödyntämistä työhyvinvoinnin edistämisessä sekä harjoittelun kuormittavuuden ja palautumisen mittaamisessa. Jori Paleniuksen puheenvuoro ”Maailman parasta syketeknologiaa työhyvinvointiin, huippu-urheiluun ja liikunnan parantamiseen” torstaina klo 14:30 Workout Areenalla!

Koodilla "firstbeat" nyt -10 % osallistumismaksusta (voimassa ainoastaan www.workout.fi kautta ostetuissa lipuissa)!

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan

Lue lisää »
24.06.2015

Firstbeatin liiketoimintajohtaja ja suomalaisen työhyvinvoinnin asiantuntija Juho Tuppurainen oli mukana HR viestin paneelikeskustelussa. Tuppuraisen mukaan pahoinvoinnin kustannukset alkavat näkyä yrityksissä. Hän pelkää, että tilanne on paikoin karkaamassa käsistä.

- Nyt on luotava välittämistä ja mahdollisuuksia tehdä omia valintoja. Yksilön kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että niitä oikeita valintoja tehdään joka päivä, Tuppurainen toteaa. 

Lue koko artikkeli ja katso video:

Lue lisää »
15.06.2015

Firstbeat on tehnyt parannuksia liikedataa hyödyntävään analytiikkaan Bodyguard 2 –mittalaitteessa. Käyttäjäkokemuksen lisäksi myös analyysin luotettavuus ja askelten mittaus tarkentuvat entisestään.  

Lue lisää »